Darbiniekiem, kuri uzsāk darbu pārtikas uzņēmumā, šī obligātā kursa laikā sniegtas zināšanas higiēnas prasību ievērošanā, pareizā saskarē ar to, normatīvo aktu regulējumā attiecībā uz pārtikas apriti un profilaktisko pasākumu pielietojumu.
Mācību ilgums: 5 akadēmiskās stundas
Mācību norises laiki: 1. variants: darbdienas vakaros (plkst. 1800-2010),
2.variants: darba dienās plkst. 900-1500 vai 1200-1800, vai 900-1800 ,
3.variants: sestdienas no plkst. 1000-1600
Mācību periods: 1 diena
Iegūstamais dokuments: Apliecība par neformālās izglītības programmas apguvi
Apgūstamās tēmas:
Pārtikas apriti regulējošie Eiropas Savienības un Latvijas normatīvie akti |
Pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā |
Pārtikas nekaitīgums un drošība |
Pārtikas piesārņojums |
Personāla higiēnas prasības |
Pārtikas izcelsmes slimību statistika Latvijā un ārvalstīs, kā arī pārtikas izcelsmes slimības un profilakses pasākumi |
Labas higiēnas prakses un labas ražošanas prakses pasākumi |
Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas un paškontroles sistēma un pamatprincipi |
Pārtikas higiēna |
Pasniedzēji: ar augstāko izglītību medicīnā un atbilstošu darba pieredzi
Mācību maksa: EUR 32
LDDK biedriem un uzņēmumiem, kas apmāca vairākus darbiniekus, mācību maksas atlaides, cenas pēc vienošanās
Izglītības programmas īstenošanas vietas un kontakti:
Adrese |
Tālrunis, e-pasts |
Rīga, Pils laukums 4 Rīga, Grēcinieku iela 10 |
675 28855; mob. 295 28855 |
Liepāja, Graudu iela 40 |
634 28855; mob. 277 28855 liepaja@skolacitadele.lv |
Ventspils, Kuldīgas iela 1 |
mob. tālr. 277 28855 |
Citās vietās Latvijā pēc pieprasījuma |
295 288 55 info@skolacitadele.lv |
Reģistrēšanās
- Aizpildot pieteikuma anketu mājaslapā
- Pieteikties mācībām
Klātienē:
- Rīgā, Pils laukums 4 (domofons 23, 2.stāvs, 208. kab.);
- Liepājā, Graudu ielā 40, informatīvais kabinets;